China schenkt laptops aan DNA

De ambassadeur van de Volksrepubliek China, Yang Zigang, heeft op woensdag 2 december 2015, namens het Nationale Volkscongres – het Chinese parlement – tien laptops gedoneerd aan de voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), Jennifer Geerlings-Simons. Deze geste moet volgens de ambassadeur bijdragen aan het verhogen van het parlementaire werk. Simons is blij met de donatie, omdat het aan deskundigen de mogelijkheid biedt om parlementariërs nog beter te ondersteunen in hun werkzaamheden. De Republiek Suriname en de Volksrepubliek China onderhouden al jaren bilaterale relaties. Het is niet de eerste keer dat er vanuit de Volksrepubliek China een donatie aan DNA wordt gedaan. Ter ondersteuning van het parlementaire werk heeft DNA ook met parlementen uit andere landen projecten uitgevoerd. (dna.sr)

error: Kopiëren mag niet!