62-jarige verhuurder slaat huurster met bezemsteel

De 62-jarige verhuurder Glenn B. is door de politie van Leiding 9A. aangehouden en in verzekering gesteld. Omstreeks 17.30 uur ontving de politie een melding van een mishandeling aan de Mireilleweg. Ter plaatse aangekomen bleek dat de verhuurder Glenn B. zijn 27-jarige huurster met een bezemsteel en met zijn vuisten had bewerkt. Als gevolg van de mishandeling liep het slachtoffer verwondingen op. Het motief van deze mishandeling is dat de verhuurder de mening was toegedaan dat het telkens aanslaan van de hydrofoor hem hinderde. De huurster was op dat moment bezig met haar vaatafwas. De verhuurder bewapende zich met een bezemsteel en viel de dame aan. Het slachtoffer is verwezen naar de Spoedeisende Hulp. Daar werd zij verwezen naar de KNO- en oogarts vanwege de opgelopen letsels. Glenn B. die een slechte reputatie heeft in de buurt, is door de politie in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!