Verplaatsing lijnbussen binnenstad aangehouden

Verplaatsing lijnbussen binnenstad aangehouden2Er zijn onlangs voorstellen gedaan om een deel van de lijnbussen 1, 2, 6, 8, 9 en al de bussen die aan de Saramaccastraat staan, te verplaatsen naar Ondrobong. Na de laatste bijeenkomst is er nooit meer gesproken over de voorstellen. Een groot deel van de bushouders is het in ieder geval niet eens met de verplaatsing. Zij wensen liever dichterbij het publiek te blijven. Assembleelid Keshopersad Gangaram Panday, die ook bij de onderhandelingen betrokken is, zegt dat hij heeft gevraagd om de verplaatsing aan te houden. Dit, omdat de samenleving vanwege de drukke periode niet voldoende geïnformeerd zal zijn over de bushaltes. Gangaram Panday gaf niet aan wanneer partijen weer bij elkaar komen om dit onderwerp te bespreken.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!