Tas met dienstvuistvuurwapen gestolen

De politie van Flora ontving woensdagmorgen rond 10.50 uur een melding betreffende diefstal uit een auto aan de Duisburglaan. Een man, mollig van postuur gekleed in een grijze lange broek en een bruine trui, heeft een tas met inhoud gestolen uit een voertuig. De verdachte heeft de plaats met medeneming van de buit verlaten. Volgens de benadeelde, een militair, had hij zijn dienstwapen, een geldbedrag van USD 2000 en SRD 5000 en wat sieraden in de tas. De benadeelde hoorde op een gegeven moment het alarm van zijn voertuig afgaan. Hij keek op en zag nog net de verdachte met zijn tas ervandoor gaan. De dief sprong op de fiets en reed snel weg. De militair rende achter de verdachte aan, echter zonder het gewenste resultaat. De politie die de melding hiervan kreeg, heeft de aangifte opgenomen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!