Lijk vermoorde 19-jarige nog niet afgestaan

Het ontzielde lichaam van Sharon Cairo is vanaf 26 november 2015 door de politie in beslag genomen en tot heden nog niet aan de nabestaanden afgestaan. Sharon vertrok in de nacht van woensdag op donderdag 26 november 2015 van huis in verband met de viering van 40 jaar staatkundig onafhankelijkheid. Zij was samen met haar nicht naar het plein en kwam nooit meer thuis. De dag daarna alarmeerde een voorbijganger de politie over een lijk, dat hij had opgemerkt in de langslopende trens aan de Vredeslustweg. Volgens de politie bleek het te gaan om het levenloze lichaam van Sharon. Het bleek naderhand dat Sharon op de terugweg naar huis door enkele mannen tegen haar wil in is meegesleurd in een bus. Omdat Sharon die avond niet thuiskwam, werd op diezelfde avond aangifte ter zake vermissing gedaan bij de politie. De volgende middag omstreeks 12.30 uur werd het ontzielde lichaam van Sharon in de langslopende trens ontdekt. Het lijk is ter obductie in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat de ontvoerders Sharon hebben verkracht en vervolgens vermoord en gedumpt in de goot. Het onderzoek duurt voort. Dagblad Suriname verneemt van de recherche dat er vooralsnog geen aanhoudingen zijn verricht in deze zaak. De politie is nog bezig met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!