Protestanten nu ook op Spanhoek

Protestanten nu ook op SpanhoekDe groep protestanten heeft haar actiemodel uitgebreid. Zij is er elke dag in de ochtend en de middag te zien. De actie is gedeeltelijk verplaatst om het publiek tegemoet te komen. Vanaf vandaag staan de mensen in de ochtenduren bij het Valliantsplein (Spanhoek) in plaats van het Onafhankelijkheidsplein. Curtis Hofwijks, woordvoerder van de groep, zegt dat dit besluit is genomen om de mensen tegemoet te komen. In de middag (17.00-18.00 uur) zijn de mensen weer op het Onafhankelijkheidsplein. Hofwijks zegt dat de groep zeker aan het aanzwellen is. Er wordt nu een registratie eropna gehouden. Volgens de laatste registratie bestaat de groep uit meer dan 100 ondersteuners.
De groep heeft gisteren eindelijk met assembleelid Carl Breeveld gesproken. De groep heeft hem duidelijk aangegeven dat zij niet opkomt tegen de president of een politieke partij. Men komt volgens Hofwijks op tegen het systeem. Burgers zijn op basis van de grondwet volgens Breeveld vrij hun standpunten te uiten. Elke gedachte die onder de burgerij leeft, zou volgens Breeveld serieus genomen moeten worden. De regering zou volgens Breeveld tenminste een luisterend oor moeten bieden, om te kijken tot welke oplossing men kan komen.
Breeveld meent dat het belangrijk is om de volgende maatregelen van de regering af te wachten. “Het is belangrijk om eerst kennis te dragen van de maatregelen die voor verlichting zullen zorgen bij een aantal kwetsbare groepen. Wij moeten die uiteenzetting van de regering afwachten alvorens iets zinvol te zeggen”, aldus Breeveld.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!