Naw Jawaan wint topper van Bintang Lair

Bij de Meerzorg Sportbond (MSB) werd afgelopen weekend de topper gespeeld in de Eersteklasse. Naw Jawaan en Bintang Lair kwamen tegen elkaar uit. Beide ploegen hadden hiervoor 2 wedstrijden gewonnen. De ruststand was 0-0. Bintang Lair begon goed en nam in de 70ste minuut een voorsprong via Dwayne Mertowidjojo. Maar Naw Jawaan had gelijk antwoord hierop. In de 75ste minuut maakte Iwan Mohamed Issa de gelijkmaker. Drie minuten hierna scoorde Mohamed Issa ook nog de 2-1 voor Naw Jawaan. Later bleek dit de eindstand te zijn. JVV zet zijn goede reeks ook voort. Ze won met 3-1 van Jong Tiger. De ruststand was 1-0. Shaughnessy Martosoedarmo, Ritchel Nelson en Arnold Moerijawikrama scoorde voor JVV. Het tegendoelpunt kwam van Richy Mertodikromo.
Met Deva Boys’82 gaat het niet goed. Tegen The Brothers was ze op zoek naar haar eerste overwinning voor dit seizoen. Ook The Brothers had hetzelfde doel. Na een 2-0 ruststand won The Brothers met 4-2. De goals van de winnaar kwamen van Rewish Ghisiawan (2x) en Ridwan Molijodikromo (2x). Jai Hind boekte ook haar eerste overwinning door Jong Excelsior met 4-2 te verslaan. Colin Waterman, Brash Smith en Anthony Lynch scoorden voor Jai Hind, Rieldy Samidin en Ruel Stekkel voor Jong Excelsior. Tamansarie verloor van Schorpioen met 2-3. Given Pika en Sigmund Pika (2x) scoorden voor Schorpioen, Alberto Wirjosemito voor Tamansarie.
In de Tweedeklasse won SV Prisiri met 4-2 van GWU, JVV B won met 4-2 van Naw Jawaan B en Happy Boys versloeg Nacional met 3-0.

error: Kopiëren mag niet!