Sobere viering 50 jaar Seaboys

Op 01 december 2015 bestaat de SV Seaboys 50 jaar. Vanwege de slechte economische situatie in het land zal de vereniging dit heuglijk feit sober gedenken. De komende maanden zullen diverse fondsvormende activiteiten worden georganiseerd. In 1965 begonnen als een jeugdvereniging is de vereniging uitgegroeid tot een club bestaande uit een jeugd-, senioren- en veteranen sektie en is lid van de Lelydorp Sportbond. In de afgelopen 50 jaren is de SV Seaboys 2 keren gepromoveerd naar de 1e klasse van de SVB te weten in 1974 als kampioen van het Lidbondentoernooi en in 1990 als semikampioen.
In totaal heeft de Seaboys 15 jaren gevoetbald in de 1e klasse van de SVB. Als een der hoogtepunten kan genoemd worden de bouw van het Seaboys Sport Centrum gelegen aan de Vredenburgweg. Dit centrum omvat o.a. een official size voetbalveld, een jeugdvoetbalveld en een mini-kunstgrasveld. In de afgelopen 50 jaren heeft de vereniging veel sporters opgeleid die ook geselecteerd zijn geworden door Topsektie verenigingen en de Nationale voetbalselectie.
Op dinsdag 01 december 2015 zal er een reunie plaatsvinden met enkele ex-bestuursleden.

error: Kopiëren mag niet!