Hill en Iroredjo bezorgen SCV grote overwinning

Miguel Hill van SCV omspeelt de BKV-goalie en scoort hier een van zijn twee doelpunten (foto: Regilio Derby)
Miguel Hill van SCV omspeelt de BKV-goalie en scoort hier een van zijn twee doelpunten (foto: Regilio Derby)
In de Eersteklasse competitie van de Livorno Sportorganisatie (LSO) blijven Miguel Hill en Jonathan Iroredjo van Sportclub Vredenburg (SCV) in elk wedstrijd scoren. Ook afgelopen weekend in de 6-1 winst van SCV Op BKV. De ruststand was al 3-0. Hill (2x), Iroredjo (2x), Serfio Aloekoe en Ritesh Naigi scoorden voor SCV. Rawish Kanhai redde de eer voor BKV. Caravan 2010 hield Jivan Jotie op een 1-1 gelijkspel. Harold Komis opende de score voor Jivan Jotie, Brahmanand Jhinkoe maakte gelijk voor Caravan.
In de Tweedeklasse won Cruzeiro met 2-0 van HVV. Jimmy Singodikromo en Charel Singodikromo scoorden de goals voor de club uit Dijkveld. Hindelaya verloor met 1-5 van Jong Jivan Jotie 2012. Steven Plato, Amrish Mangrey, Rishi Koemar, Bisnudath Koemar en Cedric Leefstand scoorden voor Jong Jivan Jotie 2012. Krishan Baldewsingh redde de eer voor Hindelaya.

error: Kopiëren mag niet!