Protesten nemen toe

FrontfotoVoor de Surinaamse samenleving blijkt de ‘tai bere’ maatregelen teveel te zijn geworden. Deze Surinaamse burger uit duidelijk zijn misnoegen over de onlangs getroffen maatregelen door de regering Bouterse-Adhin om de Surinaamse economie weer op peil te krijgen. ‘Betaalde stroom SRD 1500. Betaal nu SRD 3000. Is dit 60% ???’, stelt een burger met een gigantisch bord voor zijn woning. Dit is volgens hem duidelijk niet wat zowel president Desi Bouterse als vicepresident Ashwin Adhin tijdens hun verkiezingscampagne aan het volk had beloofd. Een duidelijke foto waarin deze twee hoge figuren de handen schudden, staat ook boven het ‘DIT IS NOG 5’ opschrift. Voor hem moet de regering naar huis of moet de devaluatie van 25% worden teruggedraaid. Daarnaast moeten gestolen staatsgelden terug worden gestort. Anders moet het volk massaal op straat gaan om te protesteren. Ook op het Onafhankelijkheidsplein protesteren dagelijks burgers met borden tegen het wanbeleid van deze regering.
FR

error: Kopiëren mag niet!