Peuter overlijdt aan brandwonden

De 3-jarige Osewa Menig is zaterdagmorgen rond 10.00 uur komen te overlijden. Het slachtoffer had zware brandwonden opgelopen. Volgens verklaring van de 16-jarige zus was zij ten tijde van het ongeval bezig kleren te wassen op het achtererf. Op een gegeven moment hoorde zij een gegil. Het meisje trof haar 3-jarige jongere broer in vlammen aan in de gang van de woning. Bij onderzoek bleek dat een matras geheel is afgebrand. Het vermoeden bestaat dat de peuter met vuur zou hebben gespeeld. De 16-jarige, die haar broertje in die situatie aantrof, riep om hulp. Met hulp van de buren werd de peuter naar het ziekenhuis vervoerd. De ouders van de kinderen waren ten tijde van het incident niet thuis. Zij waren aan het werk. Van een familielid vernam de politie dat de ouders van Osewa de kinderen had achtergelaten voor een oudere dochter van 16 jaar. Het meisje was samen met 8 minderjarigen thuis. Het gaat in deze om een in aanbouw zijnde woning aan de Pandiet Ramsoebhagweg in het ressort Nieuwe Grond. Als gevolg van de opgelopen letsels heeft het slachtoffer het leven gelaten. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!