Motorfietser 53ste verkeersdode

De 29-jarige motorfietser, Zamir Ibrahim, is zondagochtend in het Academisch Ziekenhuis komen te overlijden als gevolg van letsels welke hij bij een verkeersongeval had opgelopen. Ibrahim kwam zaterdagavond met zijn motorfiets te vallen aan de Prinsessestraat. Hij was in de avonduren nog op de KKF-Jaarbeurs, alwaar hij een stand beheerde. Hij is vermoedelijk na sluitingstijd van de jaarbeurs vertrokken op zijn motorfiets. Om tot nog toe onbekende reden kwam hij te vallen op het wegdek. Na het incident werd Ibrahim per ontboden ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Hij werd in kritieke toestand opgenomen en enkele uren daarna heeft hij het leven gelaten. Met het heengaan van Ibrahim is de verkeersbarometer voor dit jaar gestegen naar 53. In de afgelopen week zijn er 3 verkeersdoden binnen 4 dagen gevallen. Het is van groot belang dat alle verkeersdeelnemers zich houden aan de gestelde verkeersregels en vooral hun snelheid in toom houden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!