Twee aangehouden voor smokkel van tilapia's

De politie van Nickerie hield dinsdagmorgen rond 07.00 uur twee mannen aan ter zake smokkel van tilapia’s naar Guyana. Deze mannen werden in twee afzonderlijke wagens aangehouden in de omgeving van de Clarasluis. In de ene wagen werden 11 emmers van elk 20 liter gevuld met tilapia’s aangetroffen en in de tweede wagen trof de politie 24 emmers met tilapia’s aan. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie werd deze zaak buiten proces afgehandeld. De verdachten waren bereid de opgelegde boete te betalen. De ene met in zijn bezit 11 emmers met tilapia’s kreeg een boete van SRD 1.320 en aan de tweede verdachte werd een boete van SRD 9.850 opgelegd. Nadat de verdachten de boete hebben betaald, worden zij heengezonden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!