PCS-patiënt steekt vader en broer neer

De 20-jarige Nasario L., die ondergebracht is in het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) voor behandeling, mocht in het weekend voor een korte tijd naar huis. Thuis aangekomen aan de Ballaweg in het politieressort Latour ging hij tekeer tegen zijn gezinsleden. Zijn vader en zijn broer probeerden Nasario nog tegen te houden en hem wederom te brengen naar het PCS. Op een onbewaakt moment haalde de 20-jarige een mes van onder zijn hemd tevoorschijn en stak daarmee zijn vader drie keren in de rug. De broer kreeg ook steken te incasseren aan zijn gelaat, zijn rug en rechterschouder. De verwondingen van de broer zijn niet van ernstige aard. Hij werd na behandeling heengezonden, terwijl de vader ter observatie is opgenomen in het ziekenhuis. De 20-jarige PCS-patiënt is door een andere broer overgebracht naar het PCS. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!