Magazijn met opgeslagen 5.000 liter diesel afgebrand

Een magazijn van bijkans 6 bij 5 meter, waarin een winkelier 5.000 liter diesel had opgeslagen, is om tot nog toe onbekende reden in de fik gegaan. Het magazijn is van een Chinese winkelier. Zijn winkel heeft geen brandschade opgelopen, maar het magazijn is compleet met alle inhoud afgebrand. Volgens de winkelier was de opbergplaats in hout en zinkplaten opgetrokken. Na de ontdekking van de brand hebben omstanders getracht het vuur te doven. Volgens de politie van Snesikondre was het magazijn niet verzekerd tegen brand en bovendien niet aangesloten op het elektriciteitsnet. De winkelier zegt dat hij niet weet hoe de brand is ontstaan. De politie en brandweer hebben het magazijn niet kunnen redden, maar de belendende panden zijn wel bespaard gebleven. Dit incident vond maandagmiddag rond 15.00 uur plaats.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!