Woning in de as gelegd

De politie van Bureau Nieuwe Haven kreeg de melding via de Centrale Meldkamer van een woningbrand aan de Elisabethweg. Bij aankomst van de politie ter plekke was de woning volledig afgebrand. De brandweer was bezig met nablussing werkzaamheden. De bewoner van het huis was op het moment van de brand niet thuis.
Een zwangere vrouw,die in de achterste woning op hetzelfde perceel woont, klaagde van pijn. Zij werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Zij heeft vermoedelijk brandlucht ingeademd. Volgens verklaring van de eigenaar, die enkele huizen verder woont, gaat het om een laagbouwwoning die helemaal van hout was opgetrokken. Het pand was niet verzekerd en ook niet op het elektriciteitsnet aangesloten. Het motief van de brand is nog onduidelijk. De politie van Nieuwe Haven onderzoekt deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!