Twee koeien geëlektrocuteerd te Henar

Twee koeien geëlektrocuteerd te Henar.1Maandagmorgen kreeg de politie van Nieuw Nickerie een bericht binnen omtrent een laaghangende elektriciteitskabel die vermoedelijk door een containertruck is kapot gereden. De los hangende kabel bengelde langs de berm van Henar serie 3. Twee grazende koeien zijn ongelukkigerwijs daar tegenaan gekomen met als gevolg dat de beide beesten zijn geëlektrocuteerd. De vernieling is aangericht door de container transporten zegt de Regio Commandant van West vol overtuiging. De beesten waren dood. Een lag op de berm en de andere was in de trens terechtgekomen. Het onderzoek naar de ware toedracht in deze zaak duurt voort. In deze moet ook worden nagegaan van wie de koeien zijn en hoe groot de schade is.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!