SV Amor verrast titelverdediger Welgedacht C

De doelman van Welgedacht C pakt de bal voordat een speler van SV Amor deze kan scoren (foto: Regilio Derby)
De doelman van Welgedacht C pakt de bal voordat een speler van SV Amor deze kan scoren (foto: Regilio Derby)
In de Eersteklasse competitie van de Livorno Sportorganisatie (LSO) heeft titelverdediger SV Welgedacht C een verrassende nederlaag geleden tegen promovendus SV Amor. Na een 1-1 ruststand won Amor met 2-1. In de 22ste minuut opende Marcel Pallees de score voor Welgedacht C. In de 33ste minuut maakte Nevil Pinas de gelijkmaker voor Amor. In de tweede helft scoorde Welgedacht C niet, maar kreeg wel een rode kaart in de 55ste minuut via de speler Arfin Pardjo. Na 65 minuten spelen scoorde Amor het winnend doelpunt via Armand Codrington. Na twee speeldagen is Amor de enige 100% ongeslagen ploeg. Ze zijn koploper met 6 punten.
De sterrenploeg van SCV herstelde zich van het verlies in de openingsweek. Ze speelde tegen AS Highwaystar. Na een 1-0 ruststand won SCV met 3-1. Dion Figiueira, Miguell Hill en Jonathan Iroredjo scoorden voor SCV. Rahiem Faudjar redde de eer voor Highwaystar.

error: Kopiëren mag niet!