Hindboys behoudt eerste plaats na 6-1 overwinning op KD 2011

De ploeg van Hindboys is van plan om dit seizoen terug te keren naar de Eersteklasse van de Livorno Sportorganisatie (LSO). Deze club heeft zich goed versterkt en maakt grote kansen op het kampioenschap in de Tweedeklasse. Het begin is althans heel goed geweest. Nadat ze vorig week van Cruzeiro won met 3-2, heeft ze dit weekend KD 2011 verslagen met een halfd dozijn. Na een 4-1 ruststand won Hindboys met 6-1. Bijorn Hahn, Terence Lienga (3x), Vikesh Manglie en Narish Sewradj scoorden voor Hindboys. Kurwin Afroedoe redde de eer voor KD 2011. Bij deze ploeg kregen Ishaq Barsatie (88) en Lason Pansa (66) de rode kaarten.
In de andere wedstrijd verloor Jong India, na een 3-2 voorsprong bij rust, met 3-4 van Cruzeiro. De doelpunten van Jong India kwamen van Giovany Bekmy (2x) en Romano Blackson. Voor Cruzeiro scoorde good old Karel Belliot, Roxanno Martosoekatmo, Wendell Peneux en Jimmy Singodikromo.

error: Kopiëren mag niet!