Seaboys haalt bijna een dozijn tegen Jai Gandhi (11-0)

SV Seaboys heeft afgelopen zondag Jai Gandhi afgemaakt in de competitie van de Lelydorp Sportbond (LSB). De jongens van de Vredenburgweg scoorden nog net geen dozijn. Na een 5-0 ruststand won Seaboys met 11-0. Jerrel Druiventak, Kevin Eiflaar (2x), Don Groeneveld, Earvin Klas, Rudo Leitsel, Chivaro Mendeszoon (3x), Miquel Vreden en Sergio Vyent scoorden voor de ploeg van de Vredenburgweg. Eerder verloor Jai Gandhi ook al met grote cijfers tegen Parana.
Parana boekte een 6-1 zege op Real Poerwo. Wensley Amelo (3x), Ricardo Loswijk, Jonathan Ngadiman en Mitchel Samijo maakten de doelpunten voor Parana. Terry Kastoredjo redde de eer voor Real Poerwo. Real Javan won met 3-2 van Bangun Muda. De ruststand was 1-0. Van der Clous, Stefano Sariman en Jhunido Pata scoorden voor Real Java, Mark Hall en Franqois Finisie scoorden voor Bangun Muda.
In de Tweedeklasse won Ras’75 met 3-1 van SCA. Timothy Kasanwiradi, Joey Kasanwiradi en Blitsen Poeketi scoorden voor Ras’75, Enzo Djarkasi voor SCA. In de U-20 klasse won Bernharddorp met 7-1 van Real Poerwo. Rodyl Sno, Xaviero Sariman (2x), Xaviero Kasto en Jean Kango (2x) scoorden voor Bernharddorp. Heinrich Kromowijojo en Ray Karijoredjo (auto-goal) scoorden voor Real Poerwo. SV Juniors won met 7-0 van Parawe. De goals kwamen van oud-Transvaler Milito Brewster (3x), Josias, Silvano Nelson en oud-Takdier Boys-speler Argil Tamka (2x).

error: Kopiëren mag niet!