Stiefvader misbruikte minderjarige dochters vier jaar lang

Marcus P. zou zijn twee dochters van respectievelijk 16 en 14 jaar vier jaar lang seksueel hebben misbruikt. Dit bleek donderdag uit de getuigenverklaringen van de twee meisjes. Volgens de slachtoffers begon dit in 2011, toen zij door hun moeder gestuurd werden om met de stiefvader te wonen. In het begin was alles leuk en sliepen zij allen op een bed. Alles veranderde echter in december 2011. De verdachte zou midden in de nacht de kamer zijn binnengekomen en aangegeven hebben een ‘oso dresie’ op het geslachtsdeel van één van de meisjes aan te smeren, zodat zij niet meer in bed zou plassen. Dit is toen hij zich vergreep aan het kind. Zij werden op bepaalde dagen afwisselend niet naar school gestuurd, zodat hij zijn seksuele lusten kon bevredigen. De 16-jarige verklaarde verder dat het haar verboden was met andere jongens te praten, omdat die geen geld of mooie spullen voor haar konden kopen. Kantonrechter Sieglien Wijnhard vroeg de meisjes waarom zij niet terug gingen naar de moeder of oma als de situatie zo slecht was. Er kon echter geen duidelijk antwoord hierop worden gegeven. De stiefvader ontkent dit feit. Volgens hem zijn de meisjes onbetrouwbaar en denken zij de hele dag aan jongens. Deze zaak wordt op 7 januari verder behandeld.
FR

error: Kopiëren mag niet!