Kappartij voor supermarkt

Twee mannen die woensdag in de vooravond voor een supermarkt op de hoek van de Henry Fernandesweg en de Bolletrieweg zaten te borrelen, hebben elkaar verwond middels een houwer. De mannen A.R. en S.S. zaten afzonderlijk te borrelen. Op een gegeven moment zou een van de heren iets hebben gezegd, met als gevolg dat beide heren verwikkeld raakten in een woordenwisseling. Uit het onderzoek blijkt dat beide mannen reeds enige tijd in onmin met elkaar leefden. Op die bewuste avond is de woordenwisseling dan ook uitgemond in een kappartij. Een van de mannen, die bekend staat als ‘Blakatee’, haalde een houwer. Hij liep regelrecht naar zijn tegenstander en begon daarmee in de wilde weg te zwaaien. De andere man die zich intussen gewapend had met een stuk hout liep een kapwond op aan zijn vinger. Tijdens de schermutseling gelukte het de andere, meer bekend als ‘Mika’, om de houwer afhandig te maken. Hij heeft de houwertrekker slagen en kappen op het lichaam toegebracht. Beide heren liggen momenteel ter observatie in het ziekenhuis. De politie van Kwatta heeft de zaak in onderzoek. Er is sprake van wederzijdse mishandeling. Het Openbaar Ministerie beslist over de eventuele inverzekeringstelling van beide heren.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!