Kalpol aangehouden

De politie van Kwatta heeft woensdag de 38-jarige oud-bekende Soenil L. alias ‘Kalpol’ aangehouden ter zake diefstal uit een berghok. Men is op een locatie bezig met bouwwerkzaamheden aan de Kwattaweg en er zijn bouwmaterialen en gereedschappen in de bouwkeet opgeslagen. Op die bewuste dag zag de wachter een jongeman op het perceel. Hij duwde een kruiwagen met een volle lading voor zich. De politie van Kwatta kreeg een aangifte van diefstal binnen. De sterke arm heeft op basis van de aangifte en de verklaring van de alerte bewaker de verdachte Kalpol in beeld gebracht en aangehouden. Hij geeft volmondig toe de diefstal te hebben gepleegd. Hij verklaarde dat een andere persoon voor hem aldaar was en de gereedschappen heeft meegenomen. Volgens Kalpol stond de deur van de opslagplaats open. Hij zag pakken cement en een kruiwagen. Kalpol heeft toen enkele pakken cement in de kruiwagen weggedragen. De politie heeft Kalpol aangehouden en ingesloten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!