Weer fysieke scheidingsband rotonde Poelepantje

Fysieke scheidingsband rotonde Poelepantje wordt weer aangebrachtTer bevordering en waarborging van de verkeersdoorstroming en verkeersafwikkeling zal het ministerie van Openbare Werken (OW) op zondag 22 november 2015 werkzaamheden uitvoeren bij de rotonde aan de Koningstraat/Willem Campagnestraat (Poelepantje). De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van een fysieke scheidingsband op de rotonde en zullen aanvangen om 08.00 uur voormiddag, waarbij het verkeer eventueel deels zal worden omgeleid. Dit zal middels verkeersborden worden aangegeven.
Bobby Doerga, hoofd voorlichtingsafdeling OW, zegt dat deze fysieke scheidingsband hetzelfde werk moet doen als de scheidingsband die een tijd geleden werd aangebracht. “De mensen hebben het kapot gereden. Toen de oude kapot werd gereden, is er werk van gemaakt om een andere daar aan te brengen. De scheidingsband is zeker nodig. Waar je denkt dat mensen al gewend zijn goed te rijden, heb je toch een paar anderen die roekeloos rijden en doen alsof zij niet weten hoe het hoort. De nieuwe scheidingsband zal wat hoger zijn, waardoor overheen rijden niet meer mogelijk zal zijn. Hierdoor kan het ook niet kapot worden gereden”, aldus Doerga.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!