Slachtoffer herkent rover na 2 weken

De politie van Bureau Nieuwe Haven heeft dinsdagavond een verdachte aangehouden op aanwijzing van de benadeelde. Volgens verklaring van de aangever was hij op 28 oktober 2015 beroofd aan de Van ’t Hogerhuysstraat. De buit betrof in deze een bedrag van SRD 500. Dinsdagavond rond 22.30 uur zag de benadeelde de rover. Hij herkende de man, die hem twee weken terug zou hebben beroofd, positief. Na de herkenning schakelde de aangever de politie in. Ter plaatse, aan de Calcuttastraat, trof de politie de 20-jarige Revelino V. Hij werd op basis van de verklaring van de benadeelde aangehouden en overgebracht naar het bureau. In het belang van het verdere onderzoek zal de hulpofficier afstemming plegen met een lid van het Openbaar Ministerie, waarna bepaald zal worden of Revelino in verzekering wordt gesteld. Hij ontkent de beschuldigingen steevast.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!