Winkelier mishandeld en beroofd

Een winkelier aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg is dinsdagavond rond 21.00 uur overvallen. Volgens de verklaring van een buurtbewoner is het gebouw gesplitst in twee delen. Er is een supermarkt en het ander deel is een bouwmaterialenzaak. De vrouw van de bouwmaterialenzaak zou alarm hebben geslagen toen zij de winkelier hoorde gillen. De boeven hebben het kasregister compleet leeggehaald. Ten tijde van de overval was de winkelier alleen in de winkel. Het is vooralsnog niet bekend hoeveel daders de roofoverval hebben gepleegd. Volgens de omstanders was de winkelier niet in staat om een verklaring af te leggen, daar hij een barstwond aan zijn voorhoofd had opgelopen. Volgens een buurtbewoner trof hij de winkelier besmeurd met bloed aan. De politie die ter plekke verscheen, schakelde de ambulance in die het slachtoffer afvoerde naar het ziekenhuis. De buurtbewoners geven aan dat de winkelier ter observatie is opgenomen in het ziekenhuis. Toen de buurtbewoners de zaak binnentraden, zagen zij een biljet van SRD 5 op de grond. Het kasregister stond open en was leeggehaald. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!