Wim Bakker houdt lezing over politiek en natievorming

Wim bakker lezing.1In aanloop naar de onafhankelijkheidsviering van Suriname op 25 november 2015 worden er diverse activiteiten georganiseerd. De bekende medicus, politicus en sociaal filosofische denker, Wim Bakker, houdt in verband met 40 jaar staatkundige onafhankelijkheid van de Republiek Suriname een lezing over politiek en natievorming. De lezing is dan ook direct een presentatie van zijn boek met als titel “Srefidensi: de politiek van natievorming”. Na de lezing zal het publiek in de gelegenheid gesteld worden om in discussie te treden met de inleider en een panel van deskundigen. De lezing wordt gehouden op woensdag 18 november in het gebouw van The Institute for Graduate Studies & Research, Staatsoliebuilding en vangt aan om 7.00 uur in de avond.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!