Drugsverkoper aangehouden door surveillerende politiemannen

Surveillerende politiemannen hebben op vrijdag 6 november de verdachte Andwele, G. aangehouden op de kruising van de Ruben- en de Rijsdealstraat in Paramaribo Noord.
Andwele die naast een personen auto stond met in zijn hand een zwarte zak, liet de zak in de auto vallen bij het zien van de politie. De politie zag de handeling van deze verdachte duidelijk. Daar deze locatie bij de politie bekend is als een drugslocatie, reageerden de wetsdienaren gelijk.
Ze stopten en drie manspersonen die in het voertuig zaten werden staande gehouden. In de auto werd een zwarte plastieken zak inhoudende twee plastieken kokers aangetroffen. In de ene koker werd aangetroffen 41 wikkels crack cocaïne en in de andere koker een aantal XTC tabletten en een hoeveelheid marihuana.
De drie mannen gaven aan dat Andwele de zak in de auto heeft laten vallen, toen hij de politie zag. Volgens verklaring van de chauffeur was hij op het adres om XTC tabletten te kopen bij Andwele, bij wie hij eerder had gekocht.
Alle 4 verdachten werden aangehouden en overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade van de politie. Na te zijn voorgeleid en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de drie mannen heengezonden.
De drugsverkoper Andwele is in verzekering gesteld.(KPS)

error: Kopiëren mag niet!