Suriname participeert aan mediatraining Antigua

Van 18 tot 20 november 2015 zal op Antiqua een mediatraining Responsible Coverage of Children’s Issue’s gehouden worden. Een 5-man tellende delegatie, bestaande uit vertegenwoordigers van verschillende mediabedrijven zal participeren aan de training. Dagblad Suriname zal vertegenwoordigd worden door haar journalist Reena Luchmun. De participanten zullen tijdens de training voornamelijk richtlijnen krijgen over hoe op een correcte en ethische wijze om te gaan met kinderen bij nieuwsprogramma’s. Ook zal er een reeds op schrift gesteld ethisch concept met betrekking tot de weergave van kinderen in de media in het Caribisch gebied, voor eventuele implementatie binnen de Surinaamse media, aan de participanten worden aangeboden. De training wordt gesponsord door de OECS Commissie-Usaid, Unicef, Eastern Caribbean en de UNDP Suriname. De training is geïmplementeerd door de CBU. De participanten krijgen voor de training financiële ondersteuning van Unicef Suriname.

error: Kopiëren mag niet!