Raad Telesur schorst ook Kenneth Muringen

RvC Telesur schorst ook Kenneth Muringen 1
RvC Telesur schorst ook Kenneth Muringen 2Directielid en onderdirecteur Commerciële Diensten (CCO), Kenneth Muringen, van Telesur is met onmiddellijke ingang geschorst. Muringen ontving zijn schorsingsbrief donderdag per deurwaardersexploot. Op 6 november werd Telesur-directeur Dirk Currie ook al geschorst. Aanvankelijk was het de bedoeling om het gehele directieteam meteen naar huis te sturen, echter werd om strategische redenen hiervan afgezien. Dit zou te maken hebben met ‘administratieve onregelmatigheden’, die door de Raad van Commissarissen (RvC) zou zijn geconstateerd. De nieuwe RvC trad aan op 28 oktober en staat onder leiding van Gardelito Hew A Kee. De RvC startte gelijk een onderzoek en botste op ‘administratieve onregelmatigheden’. Vooralsnog is het niet bekend wat deze ‘administratieve onregelmatigheden’ precies inhouden. Wel deden reeds enige tijd berichten de ronde dat bedrijfsmiddelen werden verspild. Volgens bronnen wordt Muringen ook ernstig plichtsverzuim verweten. Hij is samen met twee overige directieleden in april dit jaar benoemd. Muringen is in 1997 zijn loopbaan begonnen bij Telesur.

error: Kopiëren mag niet!