Fransman aangehouden met valse Eurobiljetten

Een Chinese winkelier ontdekte donderdagavond rond 20.00 uur dat een Fransman met de initialen G.K. een vals biljet van Euro 50 aan hem aanbood om het te wisselen. De winkelier, die gelijk door had dat het in dit geval ging om een vals biljet, schakelde de politie in. Op de verdachte werden nog 10 biljetten elk met een nominale waarde van 50 Euro aangetroffen. Frappant in deze was dat alle biljetten een identiek serienummer hadden. Deze transactie vond plaats aan de Waterkant. De politie van Centrum arresteerde de Fransman. De valse biljetten zijn door de politie in beslag genomen. In het belang van het verdere onderzoek is G.K. in verzekering gesteld. De verdachte probeerde op deze manier zichzelf te verrijken en de winkelier te benadelen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!