Lijk vrouw in verre staat van ontbinding aangetroffen

Het ontzielde lichaam van de 53-jarige Dhanwatie Boedhram is vrijdag in haar woning aan de Morastraat in het district Nickerie aangetroffen. Het lijk verkeerde in verre staat van ontbinding. De politie van Nieuw Nickerie kreeg de melding omstreeks 17.00 uur. Er werd telefonisch doorgespeeld dat er een geur werd waargenomen. De politie is ter plaatste geweest. Het huis was niet op slot. Binnen werd het geknevelde lichaam van Boedhram aangetroffen. Op basis van het feit dat zij gekneveld is aangetroffen, heeft de politie sterk het vermoeden dat de vrouw om het leven is gebracht. Het slachtoffer is voor het laatst op dinsdag 2 november gezien. Een zoon van Boedhram, die in Paramaribo woont, had dagelijks contact met zijn moeder. Hij belde dagen, maar kon zijn moeder niet bereiken. Op die bewuste vrijdag stuurde de zoon een vriend van hem, die ook in Nickerie woonachtig is, om te gaan kijken of alles in orde was.
De vriend nam thuis bij de mevrouw een onaangename geur waar. Hij schakelde terstond de politie in. Toen de ingeschakelde politie ter plekke verscheen, werd het lijk in de woning aangetroffen. De regiocommandant van West, hoofdinspecteur Widjaikoemar Oedit, zegt dat de politie nog geen verdachte in beeld heeft gebracht. Het politioneel onderzoek in deze zaak duurt voort. Dagblad Suriname kreeg de informatie dat een familielid de 53-jarige vrouw van het leven heeft beroofd. Het lijk van Boedhram is hangende het verdere onderzoek ter obductie in beslag genomen. De politie wenste niet dieper in te gaan op de wijze waarop de vrouw om het leven is gekomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!