Twee Guyanese mannen verwonden elkaar met houwer

De politie van Geyersvlijt ontving donderdagmorgen rond 09.00 uur een melding betreffende een kappartij, waarbij twee mannen elkaar verwond hebben met een houwer. Beide heren zijn momenteel opgenomen in het Academisch Ziekenhuis ter verpleging. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat beide mannen tot nog toe onbekende reden mot kregen. Een van de heren pakte een houwer en begon daarmee de andere te bewerken. Op een gegeven moment gelukte het de andere man om het wapen afhandig te maken. Hij heeft ook aantal keren gezwaaid in de richting van de andere. Een van de mannen raakte zwaar gewond. Beide heren zijn per ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Een van de mannen heeft ernstige verwonding in zijn gezicht opgelopen, terwijl de andere kapverwondingen aan zijn linkerarm heeft opgelopen. De politie van Geyersvlijt is bezig met het verdere onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!