Vijf vrouwen en een man overvallen

De politie van Marowijne heeft woensdagochtend rond 05.30 uur een melding ontvangen betreffende een gewapende roofoverval. Zes Chinezen, van wie vijf vrouwen en een man, kwamen van de Franse kant. Niet ver van de rivier werden zij aangevallen door drie gewapende rovers. Onder bedreiging van vuistvuurwapens werden de slachtoffers beroofd van hun persoonlijke spullen. De daders maakten SRD 250, Euro 400, mobiele telefoons en horloges buit. Tijdens de beroving heeft een van de mannen een barstwond opgelopen, omdat een slag met het wapen in zijn gelaat werd toegebracht. Volgens verklaring van de slachtoffers waren zij naar de Franse kant om goederen en groente te kopen. Toen zij na het boodschappen halen terugkwamen, werden zij door het trio overmeesterd. Gewestelijke politiecommandant George Randjitsing van Marowijne bevestigt dit geval. Hij geeft aan dat de rovers vooralsnog niet zijn aangehouden. Na hun snode daad verlieten zij de plaats. De politie heeft het slachtoffer met barstwond met een visum verwezen naar een arts. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!