Welzijn heeft geloof in diepgaand overleg met NH-minister

De bedrijfslevenorganisaties zouden met de minister Regilio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen om de tafel zitten om over de energietarieven te praten. De organisaties hebben met de minister afgesproken om in de komende periode voortdurend in overleg te zijn en te blijven omtrent het duurzaam oplossen van het vraagstuk rond energietarieven. Ferdinand Welzijn, voorzitter van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB), zegt dat dit voortdurend overleg zeker van belang is. “De eerste stap is gedaan. Wij zijn niet helemaal tevreden met de wijze waarop het gegaan is, maar wij hebben er geloof in dat wij met een beetje diepgaand overleg, dat door de minister is beloofd, uiteindelijk zullen komen tot tarieven die marktconform en voor iedereen acceptabel zijn”, zegt Welzijn. Partijen moeten uiteindelijk komen tot een tarief dat marktconform is, waarbij alle vet eruit gehaald is. Iedereen zou ongeacht inkomen het juiste bedrag moeten betalen voor de gebruikte energie. Althans, dat is wat de organisaties in beginsel als opvatting eropna houden.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!