Aanrijding tussen twee voertuigen op racebaan

Aanrijding tussen twee voertuigen op Afobakkaweg
Aanrijding tussen twee voertuigen op Afobakkaweg2Bij een aanrijding nabij de Afobakaweg, op de racebaan, ter hoogte van mast 35, hebben afgelopen zaterdagavond twee voertuigen flinke schade opgelopen. Twee personenauto’s ramden elkaar, waardoor tenminste één auto zwaar beschadigd raakte. De botsing was zo hevig dat een van de voertuigen na de aanrijding dwars op de weg kwam te staan. Als gevolg van de botsing raakten beide bestuurders gewond. Een van de bestuurders, Viresh, liep daarbij een beenfractuur op. Beide personen werden per eigen gelegenheid vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.
Viresh vertelt aan Dagblad Suriname dat hij gestopt was. Vanwege het feit dat hij de baan niet kende, wenste hij eerst een ‘free round’ te maken. “Ik zou in feite alleen op de baan gaan. Bij de afslag werd ik kennelijk aangereden, want ik was vanaf dat moment niet meer bij. Na de botsing heeft de bestuurder van de witte wagen mij uit de wagen gehaald. Ik voelde hoe de bestuurder mij gewelddadig uit het voertuig rukte”, merkte Viresh op.
Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de gele wagen op een gegeven moment op de rechterrijhelft reed. Hij trachtte op een bepaald moment in een zijstraat af te staan en lette daarbij niet op het doorgaand verkeer. De witte wagen ramde hem precies in het midden, waardoor zijn voertuig aanzienlijk is beschadigd. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
“De bestuurder van de witte wagen heeft mij maandag telefonisch bedreigd. Ik heb ter zake aangifte bij de politie van Paranam gedaan”, aldus Viresh.

error: Kopiëren mag niet!