Verscherpte controle op vervallen producten in Para

Verscherpte controle op vervallen produkten (4)Het Bureau voor de Openbare Gezondheidszorg (BOG) en de Bestuursdienst van Para hebben de controle op vervallen producten in handelszaken van het district opgevoerd. Daarbij zijn vervallen levensmiddelen, wasmiddelen en snoepgoed in beslag genomen. De minister van Regionale Ontwikkeling heeft sterk aanbevolen om de controle in alle winkels overal in het land op te voeren.
Volgens het hoofd Beheer Bestuursressorten (BBR), Sherwin Piqué, zijn er geen alarmerende zaken aangetroffen. “Er zijn hier en daar enkele producten van de schappen gehaald”, zegt Piqué. “Deze producten worden door het BOG vernietigd. Er wordt ook gelet op de naleving van de vergunningsvoorwaarden en de hygiëne binnen en buiten de verkoopgelegenheden. Eet- en drinkinrichtingen worden ook gecontroleerd.” Piqué heeft een maand uitgetrokken om het totaal district aan te doen.

error: Kopiëren mag niet!