Personeel ‘s Lands Hospitaal uitbetaald

Het personeel van ‘s Lands Hospitaal heeft zijn salaris over de maand oktober al ontvangen. Waarnemend algemeen directeur Bernard Abia had de medewerkers van het ziekenhuis schriftelijk meegedeeld dat het ziekenhuis niet in staat zou zijn om de salarissen uiterlijk op de laatste dag in de maand betaalbaar te stellen. De directie verzekerde het personeel echter er alles aan te doen om de salarissen in de loop van de komende week over te kunnen maken. Volgens Lorenzo Irion, communicatiemedewerker van het ziekenhuis, zijn de salarissen op maandag en dinsdag betaald. “Het deel van de medewerkers dat dinsdag heeft ontvangen, is rekeninghouders van De Surinaamsche Bank (DSB). Vanwege een probleempje bij DSB konden zij maandag niet ontvangen. Echter zijn ook die medewerkers op dinsdag betaald”, aldus Irion.

error: Kopiëren mag niet!