Building Depot Suriname opent deuren te Ringweg

Building Depot Suriname opent deuren (3)
Building Depot Suriname opent deuren (1)
Building Depot Suriname opent deuren (2)
Frontfoto 2De grootste en modernste bouwmaterialen- en woonwarenhuis in Suriname opende gisteren officieel zijn deuren. Het bedrijf Building Depot Suriname, gevestigd aan de Ringweg-Zuid, beslaat een oppervlakte van bijna 4.000 vierkante meter en biedt ongeveer 15.000 verschillende soorten artikelen aan de klant. Met het opzetten van het bedrijf heeft directeur Sunil Kalloe één van zijn lang gekoesterde dromen verwezenlijkt. De bedrijfsleider van Building Depot, Rolf Koster, gaf tijdens de feestelijke opening aan dat het unieke van het bedrijf het ‘one-stop’ concept is, waarbij de klant al het nodige op een plek kan vinden. Hierbij is het winkelen nog eens veraangenaamd voor de klant door de volledige airconditioning van het gebouw, een moderne toilettengroep en een cafetaria. Het drie verdiepingen tellend gebouw is tevens voorzien van roltrappen. De partners waarmee Building Depot samenwerkt, zijn onder andere Varossieau, Kasimex, Kuldipsingh, Kirpalani, Jabi’s, Shaike, HSDS, Vifa Trading en Vabi. De betere merken die het bedrijf aanbiedt, zijn onder andere Curver, Tramontina, Ford en Eco. Het ligt in de bedoeling in de nabije toekomst het aanbod aan producten uit te breiden. Het krediet voor de financiering van het gigantisch bouwcentrum is verstrekt door de Hakrinbank.

error: Kopiëren mag niet!