Visser verdronken in Surinamerivier

De 36-jarige visser Ravindra Rattan is maandagavond verdronken in de Surinamerivier. De vissersboten van H. waren op zee. Een kapitein belde maandagavond met de eigenaar van de boten en gaf door dat één van de bemanningsleden tijdens het uitzetten van de visnetten ongelukkigerwijs in de rivier was terecht gekomen. Zijn voet raakte verstrengeld aan het visnet en hij kwam als gevolg daarvan in de rivier terecht en is daarbij verdronken. Het lichaam van Rattan werd later levenloos uit het water gehaald. De politie van Nieuw Amsterdam ontving deze melding omstreeks 21.00 uur. Ter plekke aangekomen werd het ontzielde lichaam van Rattan door de politie in beslag genomen ter obductie. Het lijk werd door een uitvaartdienst naar het mortuarium vervoerd. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Men gaat na of er hier sprake is van enig misdrijf.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!