Lijk zoon geborgen

De politie van Boskamp heeft het lijk van de 43-jarige Constantijn Scholzberg op dinsdag 3 november opgevist uit de Coppenamerivier. Constantijn en zijn vader kwamen op zondag 1 november ter hoogte van de oude steiger te Boskamp in het water te vallen, nadat zij in een korjaal vanuit Boskamp richting Kalebaskreek waren vertrokken. Beide mannen verdwenen toen in de diepte.
Het lijk van de vader, Williams Scholzberg (66), werd kort daarna door toegesnelde boten van de bewoners uit het water gehaald. De vader vertoonde geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. De zoekactie werd voortgezet en werd het ontzielde lichaam van Constantijn op dinsdag 3 november in de omgeving van Kalebaskreek uit het water opgevist.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk afgestaan aan de nabestaanden. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!