Brunswijk wint, Kieholtz verliest

5 Thaiboks 1
5 Thaiboks 2De Stichting Sport for Sports en Starfighters Promotion hebben met succes de Torarica Summer Fights afgewerkt zaterdagavond op de banen van Torarica. In de hoofdpartij won de Nederlander Clyde Brunswijk in een A-K1-gevecht van Jose Otavio dos Santos Lacerda uit Brazilië op punten. De aandachtstrekker van de avond was de dames MMA-partij tussen Denise Kieholtz uit Nederland en de Braziliaanse Juliete Souza da Silva. Kieholtz, die 4-voudig thaikbokskampioen is, maakte haar MMA-debuut. De Braziliaanse was echter sterker en had ook meer ervaring. Met een klem op de arm van Kieholtz won ze de partij.
Overige uitslagen: Shakur Gomes (The Titan) verliest van Zachery Halfhide (First Class Boxing); Cheverino Tiapoe (Team Yvel) verliest van Maurice Nooitmeer (White House Fight); Sergio Saleng (Team L&G) verliest van Jason Felix (The Gym); Sandwella van Ravenszwaay (The Titans) verliest van Wenny Santos (Team L&G); Stacey Ceder (The Titans) verliest van Evelin Gomes (Brazilië); Natasha Ribeiro de Souza (The Titans) wint van Marjolijn Bulbaai (Curaçao); Maurice Douglas (Team Yvel) verliest van Georgio Pelswijk (Simson Gym); Donovan Wisse (Simson Gym) wint van Akeem Lewis (St. Maarten), Joshua Karsters (The Titans) wint van Rodolfo dos Santo Nareas (Brazilië); Benito Linger (Team Elmont) wint van Jaoquim Figueredo (Brazilië) en Eyevan Danenberg (Nederland) wint van Omar Marsham van St. Maarten.

error: Kopiëren mag niet!