BKV en FC ADO delen punten

In de Eersteklasse competitie van de LSO heeft de ploeg van BKV zondag een gelijkspel gehaald tegen FC ADO. In een matige wedstrijd speelden beide ploegen voor de winst. De kansen waren er aan beide kanten. FC ADO scoorde als eerst. Via een indirecte vrije trap schoot de boomlange verdediger Maikel Groenewoud keihard in (1-0). Nauwelijks een minuut hierna kwam BKV op gelijke hoogte via een penalty. Damien Amelisie schoot beheerst in voor BKV (1-1). In de tweede helft scoorden twee ingevallen spelers. Anfernee Bernadin zette FC ADO op een 2-1 voorsprong, maar na enkele minuten scoorde BKV wederom de gelijkmaker. Dit keer was het Gregory Clemens die scoorde. In de andere Eersteklasse wedstrijd won Amor met 3-2 van Caravan 2010.
In de Tweedeklasse won Jong Jivan Jotie 2012 na een 1-2 achterstand bij rust met 4-2 van KD 2011. Steven Plato bracht Jong Jivan Jotie op een 1-0 voorsprong in de 9de minuut. In de 12de minuut maakte Elvin Alido de gelijkmaker voor KD. Vlak voor rust schoot Jurgen Lantveld de 1-2 binnen voor KD. In de tweede helft domineerde Jong Jivan Jotie. Via goals van Sandjaikoemar Jagdat, Amrish Mangrey en Rafael Pinas liep ze uit naar een 4-2 overwinning. The Red Rose en Interpul speelden 0-0 gelijk.
Het vervolgprogramma ziet als volgt:
Donderdag 5 november 2015:
20.00 uur S.V. Welgedacht C – Boma Star (SVB beker)
Zaterdag 7 november 2015:
17.00 uur Takdierboys – Amardeeep (SVB beker)
Zondag 8 november 2015
11.00 T. Cruzeiro – Hindboys
13.00 T. HVV – Jong India
15.00 E. a.s.Highwaystar – Jivan Jotie
17.00 E. SV Welgedacht C – SCV

error: Kopiëren mag niet!