Jong Tamansarie start indrukwekkend bij Sportbond Commewijne

De ploeg van Jong Tamansarie heeft een indrukwekkende start gemaakt in de competitie van de Sportbond Commewijne (SBC), die afgelopen weekend van start ging. Ze won na een 2-2 ruststand met 4-2 van Black Tiger uit Rust en Werk. De doelpunten van Jong Tamansarie kwamen van Gilberto Cronie (3x) en Joy Kwasie. Voor Black Tiger scoorden Crosby Karijopawiro en Ernesto Kartomenawi. Real Zoelen en Locomotief speelden 1-1 gelijk. Efanie Somohardjo opende de score voor Locomotief, Claudio Wongsokarijo maakte gelijk voor Real Zoelen. Jong Blue Wings verloor met 0-1 van Zoelen door een goal van Roland Settoe. Jong Marienburg won met 1-0 van Vios door een goal van Lorenzo Karijopawiro. Nieuwkomer Marcon, Voorburg, Toronto en Ellen waren vrij op de eerste speeldag.
Programma zondag 8 november:
Tijdstip Wedstrijd
12.00 u Ellen – SV. Voorburg
14.00 u Sv.Marcon – Toronto
16.00 u Blue Wings – Black Tiger
18.00 u Locomotief – Zoelen

error: Kopiëren mag niet!