Dronken man valt in politiebureau

Zaterdagavond rond 20.00 uur stapte een man in een dronken bui het politiestation Santodorp binnen. Hij was daar voor het doen van een aangifte contra zijn broer. Op een gegeven moment viel de man van de bank en er kwam schuim uit zijn mond. De politie schakelde de ambulance in. Het slachtoffer is toen per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.
Volgens verklaring van de man zou hij zijn mishandeld door zijn broer. De politie heeft de zaak onderzocht en bleek dat deze man de ruziezoeker was. Het motief van de ruzie blijkt het aftappen van stroom te zijn. De broer van de aangever tapt stroom van de man af. Op een gegeven moment ontstond er een woordenwisseling tussen beide broers. De aangever is volgens de getuigen tekeer gegaan. Uit nader onderzoek blijkt dat er geen sprake is geweest van mishandeling. Het onderzoek wordt voortgezet.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!