Man doodt vrouw en schoonzoon

De politie kreeg zondagavond een melding betreffende een zware mishandeling c.q. kappartij aan de Kalicharanstraat. Ter plekke aangekomen trof de sterke arm een vrouw, genaamd Amina Mohamed Issa, besmeurd met bloed aan. Zij vertoonde kapverwondingen over haar hele lichaam. De politie die al eerder omtrent de problemen op de hoogte was, is toen op zoek gegaan naar haar man, de verdachte Boyke L. (55), op zijn woonadres aan de Sophia’s Lustweg. Het huis van Boyke was op dat moment dicht en hij was nergens te bekennen.
Na afstemming en in opdracht van een hulpofficier werd de woning geforceerd. In het huis werd het levenloos lichaam van zijn schoonzoon, Sanjay Shafiek (34) aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat de verdachte zijn schoonzoon in zijn huis heeft dood gekapt. De politie schakelde de uitvaartdienst in waarna het stoffelijk overschot van de 34-jarige naar het mortuarium werd vervoerd. Boyke was onvindbaar.
De 54-jarige Aminagatoen is door de verwondingen later ook overleden in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
De politie van Kwatta heeft het verder onderzoek overgedragen aan recherche Kapitale delicten. Het motief achter deze strafbare feiten is vooralsnog niet bekend. Het is voor de politie alsnog niet duidelijk welke van de misdrijven eerst gepleegd is.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!