Ondernemer beroofd van USD 5.000

Een ondernemer is donderdagavond beroofd aan de Grote Combeweg ter hoogte van een computerzaak. Volgens de aangever zou hij bij een vriend gaan. Hij bestelde een taxi om hem naar de Anamoestraat te rijden. Op een gegeven moment werd hij door de taxichauffeur beroofd. Na de beroving werd de klant uit het voertuig geduwd. De taxichauffeur reed toen richting Mahonylaan op. De benadeelde zegt dat hij ook nog een keiharde vuistslag in zijn gelaat heeft moeten incasseren. De rover heeft hem beroofd van een geldsbedrag groot USD 5000. Als gevolg van de val uit de wagen liep het slachtoffer een barst aan zijn hoofd op. De politie die ter plekke verscheen, schakelde een ambulance in om het slachtoffer naar de Spoedeisende Hulp te vervoeren. Het slachtoffer weigerde om in de ambulance vervoerd te worden. De politie van Keizerstraat heeft de zaak in onderzoek. Men werkt naarstig aan de opsporing van de dader.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!