Buurjongen verkracht 6-jarig meisje

Terwijl Migasio M.(14) op het balkon bezig was met het plegen van seksuele handelingen met een 6-jarig buurmeisje, werd hij op heterdaad betrapt door een jongere broer. Het meisje woont op hetzelfde terrein, maar dan in een andere woning. Dagblad Suriname heeft vernomen dat de moeder van het meisje 4 kinderen heeft. Zij is de jongste van het gezin. Het 6-jarig kind was op dat moment alleen met haar grootmoeder thuis. Na de ontdekking verwittigde de jongere broer van Migasio de grootmoeder over hetgeen hij gezien had. De grootmoeder op haar buurt heeft het kind ondervraagd. Zij bevestigde dat Migasio zijn geslachtsdeel in haar vagina heeft gestopt. De politie werd ingeschakeld. Ter plekke aangekomen, werd de 14-jarige verdachte door omstanders aangehouden en aan de politie overgedragen. De politie van Latour heeft het verdere onderzoek overgedragen aan Jeugdzaken. In het belang van het verdere onderzoek is Migasio aangehouden. Het 6-jarig meisje is voor een visum verwezen naar het ziekenhuis. Zij is ter observatie opgenomen. Uit het visum blijkt dat de behandelende arts inderdaad afwijkingen heeft waargenomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!