Palu in congres

In het komend weekend zullen de partijkaders van de Progressieve Arbeiders en Landbouwers Unie (PALU) zich terugtrekken in het 6e Kongres met als thema “SAMEN GROEIEN”. Het Kongres is het hoogste orgaan binnen de PALU waarbij centraal staan het beleid voor de komende drie jaren en de verkiezing van een nieuw bestuur. Om hiertoe te geraken zal allereerst het beleid sinds het laatste Kongres geëvalueerd worden. Daarbij zal zeker aan de orde komen de participatie van de PALU in de regering Bouterse I en de wijze waarop de PALU door de verkiezingen is gekomen. De algemene mening binnen de samenleving is dat de PALU heel veel goede en belangrijke prestaties zijn neergezet vanuit het Ministerie van NH en vanuit DNA. Mede door deze bijdragen heeft de regering Bouterse I de massale steun van het volk weten te verwerven.
Het is de bedoeling om met een programma met concrete akties uit het Kongres te komen voor de komende drie jaren. Mede door het uitvoeren van dit programma moet de partij straks beter voorbereid kunnen deelnemen aan de verkiezingen van 2020.

error: Kopiëren mag niet!