‘Tigri’ schiet op dorpsgenoot

De politie van Zanderij kreeg op woensdag 28 oktober melding van een schietincident te Witagron in het district Para. De verdachte die gewapend was met een jachtgeweer is vermoedelijk het bos ingevlucht. Een team van de politie ging ter plaatse voor onderzoek.
Volgens verklaring van het slachtoffer, Gregory, S., stond de verdachte Wendel alias ‘Tigri” langs de Coppename rivier met een jachtgeweer schoten te lossen. Gregory sprak hem aan over zijn onverantwoordelijk gedrag, waardoor er een woordenwisseling ontstond tussen de twee mannen.
Gregory zag dat ‘Tigri’ het jachtgeweer op een afstand van 20 meter op hem richtte. Hij hoorde een harde knal en voelde een branding in zijn benen en zijn arm. De verdachte vluchtte daarna weg.
Het slachtoffer werd met een ambulance van de Medische Zending afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis alwaar hij is opgenomen.
Hij is buiten levensgevaar. De politie werkt aan de aanhouding van ‘Tigri”

error: Kopiëren mag niet!